Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szórakoztató, romantikus

Rendezés:

Lovas Lana: Szerelmes vagyok beléd

4.900 Ft
(2)

Eszter és Attila története egy szennyes, internetes szexpartnerkereső portálon kezdődik, ahol együtt, kéz a kézben ülnek fel a megsemmisítő szerelem őrületes hullámvasútjára. Titkos viszonyuk egy olyan szenvedélyesen izgalmas, lavinaszerű szerelemmé alakul, amit mindenki kíván magának. 

Eszter a több ezer méteres svájci hegyekből, Attila pedig a hortobágyi szikes pusztaságból, 1500 km távolságban az online világ segítségével szeret egymásba. Titkolt és fülledten érzéki, szeretői viszonyukat ebben a naplóregényben mesélik el e-mail-jeik, cset és telefonbeszélgetéseik segítségével.

A 16 hetet átfogó regény első része a Szerelmes vagyok beléd, a történet első 8 hét szexisen izgalmas eseményeit beszéli el a pár szókimondó 18 +-os stílusában.

Nagy-Tóth Hajnalka: Tanulmányút a pokolba

2.500 Ft
(1)
Természetfeletti erők birkóznak a történetben vagy hús-vér emberek próbálják szeretni egymást? Egy iskola falai közé indulunk, a szereplők tanárok. A Tanulmányút a Pokolba egy ügyetlenkedésekben, hétköznapi, de annál nagyobb baklövésekben bővelkedő szerelmi történet, melyben a barátságok is fontos szerephez jutnak. Félúton jönnek rá, hogy talán nem is ők döntenek, hanem a Természetfeletti erők űznek velük furcsa játékot, s egy hátborzongatóan izgalmas kiránduláson találjuk magunkat. Egy tanulmányúton a Pokolba.

Lili Ann Daniels: Felbontatlan múlt

4.290 Ft
A Felbontatlan múlt egy útkeresés története. A 24 éves, autószerelőként dolgozó, vagány és élesnyelvű lány, Hope boldogulásának a története. A fiatal lány elveszíti édesanyját, az apjáról soha semmit nem tudott. A temetés után Black Deer Valley városába megy, ahol megnyílnak előtte a múlt titkai, lehetőséget adva, hogy felderítse származásának történetét, és megismerje sosem látott édesapját. Mit talál ott? Közel tud-e engedni magához bárkit? A könyvből kiderül.

Lili Ann Daniels: Szerelem kötőféken

3.990 Ft
Liz Brighton megismerkedett a tökéletes férfival. Gareth jóképű, barátságos, művelt. De sajnálatos módon a férfi éppen a lány húgával jár. Egy váratlan meghívás próbára teszi Liz akaraterejét. Két héten át összezárva a férfi birtokán, képes lesz-e eltitkolni a fellángolását? A múlt félreértései és a féltékenység tovább mérgezi a nővérek kapcsolatát, vagy véget ér az évek óta tartó jeges viszony? Szerelem, féltékenység, bosszúvágy és egy különös barátság egy megfékezhetetlen négylábúval – Liz kalandos nyárnak néz elébe…

De Boer Szilvia: A Fellini-villa Klub

4.990 Ft

A Fellini-Villa Klub egy mai történet három barátnőről. Gabi, Zsuzsi, a két negyvenes családanya, illetve Laura, a harminchoz közeledő fiatal, ambiciózus lány egy rozoga budai villában egy társkereső klubot alapítanak. Abban bíznak, hogy lesz egy sikeres vállalkozásuk, és a jelentkezők között talán rátalálnak egy új társra is, vagyis a magánéleti és munkahelyi problémáik megoldását ettől, a számukra szokatlan vállalkozás megalapításától remélik. A regény a három nő izgalmas, magasságokkal és mélységekkel teli életéből néhány hónapot mesél el, amely nem csak szórakoztató, hanem számos olyan kérdésre is választ ad, amely egy mai nőt foglalkoztat.

Hadházi Anita: Örökölt múlt

4.590 Ft

Mit teszel, ha a kastéllyal együtt a múltját is megöröklöd?

London, 1819. Sophie Plumbury zavartalanul éli előkelő életét, mígnem apja vidéki birtokot örököl, és lányaival azonnal költözni akar. A Plumbury családot gazos park, omladozó falú kastély és egy mogorva házvezetőnő fogadja Berrytonban. Sophie nem is lehetne csalódottabb, nem érti, apjának mi oka van rá, hogy egy rozoga házért hátrahagyja kényelmes életüket, az úri társaságot. Gőgös viselkedésével magára haragítja a környék lakóit, még a falu elhivatott orvosával, Oliver Doyle-lal is összetűzésbe keveredik.

A kastély ráadásul nemcsak huzatos, hanem titkokat is őriz, a birtok néhai uráról különös pletykák keringenek a faluban. Sophie-t hidegen hagyják a történetek, amikor azonban kiderül, hogy az édesanyja fiatalon sok időt töltött itt, rájön, hogy talán ez a kastély a kulcs az asszony titokzatos múltjához. De nem csak a birtok kelti fel az érdeklődését. Bár megfogadta, hogy soha többé nem áll szóba Oliverrel, a sors úgy hozza, hogy segítséget kell kérnie tőle.

 

Hadházi Anita debütáló regénye kalandos utazás a múltba, mégis aktuális. Egy történet családi titkokról, önámításról és az őszinte szerelemről, ami ma is ugyanúgy reményt ad, mint kétszáz évvel ezelőtt.

Lili Ann Daniels: Forgatókönyv szerelemre

4.790 Ft
"Amikor a Szerelem kötőféken nyomdába került, egyértelmű volt számomra, hogy meg kell írnom a folytatását, amiben Marlene karaktere kerül előtérbe. Nehezen született meg az ő története, de büszke vagyok arra, hogy nem adtam fel és végül ez a regény is elkészült. Marlene az első részhez képest sokkal szerethetőbb karakterré vált, és úgy érzem, jó döntés volt visszavinni a fő történéseket az első részben megismert birtokra, az ottani szereplők közé. Igyekeztem, hogy a regény a Szerelem kötőféken ismerete nélkül is élvezhető és érthető legyen, remélem az olvasók is így érzik majd." Lili Ann Daniels

Varga Barnabás: Az erdő rejtekén

4.490 Ft

Bujdosás, szerelem és hajsza egy összeesküvés árnyékában.

Egyetlen ember ismeri a titkot, amivel megválthatja a világot.

Azonban mi történik, ha nem adja magát önként?

A gyógyszermaffia nem ismer kegyelmet, hogy a gyógyhatású krém titkát megszerezze.

A szálak a nyüzsgő francia Riviéráról egy magyarországi kis faluba vezetnek. Bükkszentkereszt nyugodt, megszokott életét felborítja András érkezése. A férfi tudja, hogy jelenléte miatt semmi sem lesz már ugyanaz, mint azelőtt. Egy olyan titok birtokosa, amiért a maffiának emberéletekkel fizet, ha alibije kitudódik.

Kit kell feláldoznia a cél érdekében?

Varga Barnabás akciódús és egyben romantikus regényében az olvasó átélheti András izgalmas és érzelmekkel teli bujdoklását egy sűrű erdő mélyén, miközben a gyógyszermaffia lecsapni készül rá...

Varga Barnabás könyvei különleges ajánlat

5.000 Ft
Az egydollárosok a falon c. novellás kötet és a Az erdő rejtekén c. regény most különleges akcióként egyben mindössze 5.000.-Ft-ért megrendelhető. Foxpost választása esetén átvállaljuk a szállítási költséget!

Lili Ann Daniels regényei különleges ajánlat 2.

6.990 Ft
Az írónő debütáló regénye a Szerelem kötőféken és a történet folytatása, az idén megjelent Forgatókönyv szerelemre együtt most kedvezményes áron csak 6.990.- Ft-ért megvásárolható!

Koronczi Zsolt: Szénpor és szerelem

4.490 Ft

Festői látkép, ahogy a nap felkel az Athos mögül, és megcsillan békésen szunnyadó tengeren. Együtt ébredni a kis halászfalu, Sarti lakóival, látni, ahogy a kis utcák lassan megtelnek élettel. Csak egy friss szendvics, és egy kávé, mielőtt felszáll az ember a turistabuszra, hogy felfedezze Hellász szépségeit. Ezek az emlékek és egy különös találkozás inspirált, hogy papírra vessem Nándor és Eleni történetét.

Révai Nándor, a neves grafikus, barátaival a szürke hétköznapok és múltja elől Sartiba, egy kis görög halászfaluba menekül. Először a hely szépsége, az idilli környezet ragadják magával a fantáziáját, ám amikor egy pékségben megpillantja a gyönyörű Elenit, a lány soha nem látott módon ihleti meg.

A régi fájdalmas emlékeket lassan felváltja egy érzés, mely régóta elkerülte Nándort. Az egymással töltött idő kellemes pillanatokat eredményez, miközben a kapcsolatukat ellenzők és a lány titkai hamarosan elhatalmasodnak a szárba szökő románc fölött.

Vajon a két világból származó fiatal képes felülkerekedni az elmúlt évek démonain és új életet kezdeni, vagy a keserédes múlt utoléri őket? Indulj útnak Nándorral és barátaival, hogy megismerd a görög vidéket és szokásait, miközben részese lehetsz egy igazi nyári kalandnak.”

Szabó V. Dóra: Út-vesztők

4.590 Ft
Mindig van remény... egy jobb életre, egy teljesebb életre. Csak rajtunk múlik, valóra válik-e vagy sem.
Szabó-V. Dóra: Út-vesztők, romantikával átszőtt regényében a két főszereplő nem átlagos életén keresztül keresi a választ arra, hogy kaphatunk-e, megérdemlünk-e egy új esélyt, vagy mindent elveszítünk elhibázott döntéseink miatt.
A hajléktalan fotós és a modellek csillogó világával ismerkedő sminkes egymásra találása, tragédia-közeli elválása szívfájdítóan érzelmesen mutatja be, hogyan találhatunk kiutat érzelmeink labirintusából, hogyan kezdhetjük újra, és találhatjuk meg a boldogságot.