Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ajándéktárgyak

Rendezés:

Villeroy teás bögre kézi kötésű merino gyapjú kabátkával

3.990 Ft
Ez a bögre a kedvenced lesz egész télen! Porcelánból készült, a teád vagy tejeskávéd melegét pedig segít megőrizni a legfinomabb merino gyapjúból, kézzel kötött kabátka. Olvass mellé szívmelengető történetet, vagy olvass a gyermekednek! Könyvajánlatunkért görgess lejjebb!

Ezüst szélű porcelán teás bögre dobozban szalaggal

1.990 Ft
Ez a bögre a kifnomult formájával igazi unikum. A szélén futó ezüst vonal a régi szalonok eleganciáját idézi. Ha már gőzölög benne egy finom meleg ital, olvass mellé valamit, ami a lelkedet is megmelengeti! Könyvajánlatainkért görgess lejjebb!

Sötétkék csíkos porcelán teás bögre dobozban szalaggal

1.990 Ft
Ez a bögre a kifnomult formájával igazi unikum. A letisztult minta a férfiak kedvencévé teszi. Ha már gőzölög benne egy finom meleg ital, olvass mellé valamit egy férfi tollából! Könyvajánlatunk itt

LaPure HarmóniaBomba fürdőgolyó

995 Ft
A harmónia megteremtése benned és otthonodban főként rajtad múlik, de van hozzá segítség! Ez a finom illatokat árasztó fürdőgolyó a vízben feloldódva a benned lévő stresszt is feloldja. Ha már harmóniába került a tested, olvass mellé valami különlegeset! Könyvajánlatainkért görgess lejjebb!

LaPure RelaxBomba fürdőgolyó

995 Ft
Egy pezsgő nap végén, dobj bombát a szürkeségre, stresszre, teendőkre és minden kisimul. Add át magad a kényeztető, ápoló aromaterápiás fürdőnek! Könyveinkkel pedig csodás tájakra utazhatsz, megtervezheted következő kirándulásodat. Könyvajánlatainkért görgess lejjebb!

LaPure SzexBomba fürdőgolyó

995 Ft
Érzéki, mámorító, frissítő, kedvcsináló keverék. Csak egy csobbanás, pezsgés és feldobja az estéd. Olvass mellé kalandregényt vagy valami romantikusat. Könyvajánlatainkért görgess lejjebb!

Édes mosoly Radics-féle puha mézeskalács dobozban

590 Ft
A Radics család népszerű, puha mézeskalácsa egy édes mosollyal kíséri az ajándékodat. Tegyél be 1-2 darabot a könyv mellé, megédesíti az olvasást is, vagy amikor kinyitod a csomagot, rögtön meg is kóstolhatod. Bár a mintája igazán aranyos, ne tartogasd, edd meg!

Hópehely Radics-féle puha mézeskalács dobozban

590 Ft
A Radics család népszerű puha mézeskalácsa egy szépséges hópehellyel varázsol téli hangulatot az ajándékod mellé. Tegyél be 1-2 darabot a könyv mellé, megédesíti az olvasást is, vagy amikor kinyitod a csomagot, rögtön meg is kóstolhatod. Bár a mintája igazán hangulatos, ne tartogasd, edd meg!

Téli rege tea 40 g

1.190 Ft
A téli hidegben milyen jó egy forró tea! Főleg, ha még óvja is az egészségünket A téli rege egy kellemes ízű téli teakeverék, akár napi fogasztásra. Népgyógyászati megfigyelések alapján segítségünkre lehet a megfázásos betegségek megelőzésében. Ajánlott torok és légúti panaszok kiegészítő kezelésére. Napi 1-2 csészével. Olvass a gyerekekkel jó kis történeteket! Könyvajánlatunk itt

Édes álom tea 75g

1.590 Ft
Egy jó könyvvel és egy álomhozó teával a kezünkben búcsúztathatjuk a stresszel és munkával telt napot. Az Édes álom egy kellemes illatú és finom ízű teakeverék az esti nyugalom támogatására. Népgyógyászati megfigyelések alapján könnyítheti az elalvást és nyugodtabb éjszakát eredményez. Olvass verseket, novellákat! Könyvajánlatunk ezen az oldalon, görgess lejjebb!

Erdei rege tea 100g

1.590 Ft
Egy tea, amivel átélheted egy erdei séta hangulatát, élvezheted a természet ízeit. Az Erdei rege egy erdei gyümölcsökkel teli, kellemes ízvilágú gyümölcstea keverék a mindennapokra. Olvass útikönyveket, meséket! Könyvajánlatunkért  görgess kicsit lejjebb itt az oldalon.