Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Azt mondják, mindenkinek van története. A mi közös történetünk a Magyar Íróképzőben kezdődött, ez egy kiváló kiindulópont volt mindhármunknak az íróvá váláshoz, kettőnknek kötete is jelent már meg. Egy közös táborozás során ismerkedtünk össze közelebbről. Sokat beszélgettünk nemcsak saját írói céljainkról, hanem arról is, hogy az írói közösségünk berkeiben született könyveknek hogyan adhatnánk nagyobb ismertséget, az olvasókhoz hogyan hozhatnánk közel a kortárs magyar irodalmat. Így született meg bennünk az elhatározás, hogy alapítunk egy online könyváruházat. 

Úgy képzeljük, hogy a webáruházunk olyan közösségi tér lesz, ahol közelebbről megismerheted az íróinkat, értesülhetsz az író-olvasó találkozókról, érdekes cikkeket olvashatsz egyes könyvekről és témákról. Hogy könnyebben tudj választani, ajánlókkal segítünk téged, illetve beleolvashatsz egy-egy könyvbe, részleteket hallgathatsz meg belőle – akár az író saját előadásában.

Hiszünk abban, hogy a könyvek, az irodalom, az olvasás nem csupán az ismeretszerzés, de a kikapcsolódás, a feltöltődés eszköze is. A világ tele van nehéz helyzetekkel, nehéz sorsú emberekkel, és sokszor egy könyv kiragad bennünket a problémáinkból, olykor vigasztal, néha átlendít, megnevettet, megríkat. A könyvekben új világok nyílnak meg számunkra. 

Ezért is vagyunk nagyon boldogok, hogy ezt az élményt nem csupán a felnőtteknek, de a gyermek olvasóinknak is meg tudjuk adni. 

Webáruházunk mottója: Vedd, olvasd, szeresd!, mert szerintünk olvasni menő. Ennek megfelelően lesznek olyan termékeink, amelyeket megvásárolva te magad is hírül viheted a világnak, hogy így gondolod, ajándékozhatod könyvrajongó ismerősödnek, barátodnak, családtagodnak.  

De gondolunk a kényelmesekre, a folyton elkésőkre, a tanácstalanokra, akik nem tudják, mit ajándékozzanak Karácsonyra, Valentin-napra, születésnapra, évfordulóra, ballagásra vagy csak úgy. A könyveken túl az olvasást még élvezetesebbé tevő apró kiegészítőkkel járhatsz kedvében a megajándékozottnak. 

Könyveink és termékeink körét folyamatosan bővítjük, így érdemes követni a facebook oldalunkat is, vagy feliratkozni hírlevelünkre, ahol az újdonságainkról és híreinkről mindig naprakészen tájékoztatunk majd.

Találkozzunk minél gyakrabban itt az oldalunkon vagy rendezvényeinken személyesen! Légy a vásárlónk, ajándékozz magadnak és másoknak olvasási élményt!