Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Előrendelhetők

Rendezés:

Nagy-Tóth Hajnalka: Téli séta az állatkertben

1.100 Ft

Nem hétköznapi állatkerti mesét tartunk a kezünkben. Az Állatkert lakóiról – vagyis inkább egykori lakóiról szól a mese: Sajnos ma már alig találnánk meg egyik vagy másik szereplőt, ha keresnénk. Eredetileg a szerző egy térképet szeretett volna adni a kis Olvasók kezébe, akik szüleikkel vagy nagyszüleikkel pontosan nyomon követhetnék az állatgondozó egy napját, ugyanis a Szerző volt az állatgondozó. Az illusztrációkat a Szerző és akkor négy éves kislánya készítették.

A könyv jelenleg nincs készleten, csak előrendelhető.

Varga Barnabás: Az erdő rejtekén

4.490 Ft

Bujdosás, szerelem és hajsza egy összeesküvés árnyékában.

Egyetlen ember ismeri a titkot, amivel megválthatja a világot.

Azonban mi történik, ha nem adja magát önként?

A gyógyszermaffia nem ismer kegyelmet, hogy a gyógyhatású krém titkát megszerezze.

A szálak a nyüzsgő francia Riviéráról egy magyarországi kis faluba vezetnek. Bükkszentkereszt nyugodt, megszokott életét felborítja András érkezése. A férfi tudja, hogy jelenléte miatt semmi sem lesz már ugyanaz, mint azelőtt. Egy olyan titok birtokosa, amiért a maffiának emberéletekkel fizet, ha alibije kitudódik.

Kit kell feláldoznia a cél érdekében?

Varga Barnabás akciódús és egyben romantikus regényében az olvasó átélheti András izgalmas és érzelmekkel teli bujdoklását egy sűrű erdő mélyén, miközben a gyógyszermaffia lecsapni készül rá...

Varga Barnabás könyvei különleges ajánlat

5.000 Ft
Az egydollárosok a falon c. novellás kötet és a Az erdő rejtekén c. regény most különleges akcióként egyben mindössze 5.000.-Ft-ért megrendelhető. Foxpost választása esetén átvállaljuk a szállítási költséget!