Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Útikönyv, útleírás

Rendezés:

Nagy-Tóth Hajnalka:Az Erdei Ember az etruszkok földjén

2.990 Ft
Az olvasó egy különleges útikönyvet tart a kezében, mely új színben tünteti fel Olaszországot, melyet megismerhetünk vagy bebarangolhatunk e könyvvel a kezünkben, hiszen naprakész információk állnak a rendelkezésünkre (2018 nyara). A könyv lapjain megelevenedik egy nem hétköznapi tanárnő és kisdiákjai között megszülető bensőséges kapcsolat is, huszonöt levél a huszonöt kisdiáknak, akiknek címezte a leveleket egyenesen Olaszországból, a három hetes utazás alatt.

Zsiga Henrik: Balaton

3.480 Ft
„Utaztunk tavasszal, forró nyáron, derűs ősszel. Zötyögtünk kisvonattal, nagybusszal, kerékpárral, feltűrt szárral, kajakkal és csónakkal, máskor pedig kompon álltunk, rétek felett átrepültünk. Szabadkoztunk vízirendőröknek, hánykolódtunk az éjjeli tavon, elhagytuk a strandpapucsot, és kagyló állt a talpunkba. Nem hátráltunk a kalandok elől. Badacsonytól Szigligeten át Keneséig, Siófoktól Köveskálon át Fonyódig mindent felderítettünk. 53 település, 253 fotó, ötletek, átélt élmények és remek ajánlatok. Mindezeket itt találod. Vidd haza az útikönyvet, vidd haza a Balatont!”

Zsiga Henrik: Balaton bringával

3.980 Ft
"25 túra a Balatonnál. „Került a könyvbe túra elég: pihentető s büntető, némelyik könnyed, másutt majd pereg a könnyed. „ A különleges útikönyv nem csak a túrákat írja le, hanem ötleteket ad a balatoni gasztronómiához, és a szabadidő eltöltéséhez is: „De nem csak az utakat róttuk! Települések jöttek elénk, szédítettek tornyaikkal, barlangokkal, kishidakkal, nagypiaccal. Teszteltünk temérdek szállodát és éttermet, s szőlőfürtöt, mi itt termett. Jól megnéztünk minden sarkot, múzeumot, állatparkot – írja ajánlásában a szerző. "

Zsiga Henrik: Balaton100

3.480 Ft
„Ha a minőséget keresed, a Balaton e könyve jó útitársad lesz! Bemutatunk számos csodás természeti látnivalót, tántoríthatatlanul kedves vendéglősöket, kallódásra ítélt házak, hagyományok megmentőit, romantikus fogadókat, szőlődombok pöpec pincéit, vidám víziparkokat Hosszú a sor…” – ajánlja a szerző ezt az útikönyvet, amely segít megismerni százféleképpen a Balatont.

Zsiga Henrik: Székesfehérvár és a Velencei-tó

3.980 Ft
A szerző útikönyvében Székesfehérvárra szeretné az olvasókat csábítani. Bemutat ezernyi látnivalót: új szemléletű múzeumokat, hívogató éttermeket, cukrászdákat. Útikönyvéből megismerkedhetünk a környező vidékkel is, Táccal, Csákvárral, vagy éppen Soponyával. Külön fejezetben mutatja be a Velencei-tónak gazdag látnivalóit. A gyönyörű fotókkal díszített kötetben naprakész információk segítik a kirándulókat.

Renczes Attila: Szállodahajók titkos világa

6.000 Ft

Biztosan tekintettél már elgondolkodva egy tenger vagy akár egy folyó partján ülve az előtted elhaladó pompázatos szállodahajókra. Az is lehet, hogy már dolgoztál hajón, vagy ami még jobb: utasként élvezted az úszó
monstrumok szolgáltatásait.
Érdekel, miről szól a hajózás az ott dolgozóknak? Karrierről? Kalandról? Az utazás iránti vágyról? ...vagy a feszített munkaórákról, az alvási nehézségekről, a hajón szövődő néha életre szóló barátságokról, szerelmekről,a multikulturális kihívásokról, az összetartozásról vagy éppen a széthúzásról?

Ez a könyv választ ad a kérdésekre. A szerző könnyed elbeszéléséből – melyben nagyon komoly élethelyzeteket, személyes tragédiákat, sikereket mesél el –, nyerhet az olvasó első kézből betekintést a folyami hajózás kulisszái mögé.
Nem árul zsákbamacskát, művét a tabuk nélküli történetek és tízéves hajózási tapasztalat teszi hitelessé.
Laikusok azt gondolhatják: ez egy izgalmas és vidám utazásokkal teli kalandos élet. Ám a kalandoknak gyakran árnyoldala is van. Az olvasó azonosulhat a dolgozókkal, átélve mindennapi örömeiket és nehézségeiket, végig kísérheti a szerző hajós pályafutását a mosogatástól a szállodaigazgató pozícióig.

Bihari Zsolt: Argo I.

8.400 Ft
Útleírás egy négyéves kajaktúra első évéről