Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Életmód, önismeret

Rendezés:

Márton:Csilla: A boldogító légzés

4.500 Ft
A boldogító légzés a Boldogító könyvcsalád első kötete. A könyv önismeret, önfejlesztés, légzéstípusok és esettanulmányok leírását tartalmazza. A légzés az élet alapja. A könyv magába foglalja a fizikai, az érzelmi, a gondolkodó és a spirituális test egységét, hisz, ha ezek nincsenek összhangban, felborul az egyensúly, és megjelenik a lelki trauma, amely maga után vonja a szervi megbetegedéseket.

Márton:Csilla: Boldogító halál

3.500 Ft
A Boldogító halál a Boldogító könyvcsalád második kötete. A könyv az egó haláláról szól, és magáról, a fizikai halálról és annak feldolgozásáról. Figyelmünket nemcsak a földi életünk boldogságának megélésére kell, hogy fókuszáljuk, hanem a szeretteink eltávozását, vagy a saját utunkat is úgy kell előkészíteni, hogy a további életünket boldogan éljük, akár itt a földön, vagy odaát. A halál fogalma különböző vallásokban, mint kuriózum jelenik meg.

Dr.Sinkó Melinda: A haragon át a megbocsátásig

2.200 Ft

A harag a közgondolkodásban negatív fogalom, legtöbbször az agresszióval azonosítjuk, ami sok félreértést okoz. Ha szét tudjuk választani a haragot és az agressziót, akkor a harag hangját meghallva képessé válunk jobbá tenni életünket.

Hogyan tudjuk a harag erejét felhasználni a gyógyulásunkban, úgy, hogy nem elnyomni igyekszünk ezt a hasznos érzést, hanem szóra bírni, ezt a kérdést járja körül a könyv.

Sok ember cipeli magában a szülők felé megélt haragját, és egész életre kihatással. A gyerekkorban tanult mintázatok, mintegy játékszabályok egész életünkben meghatározzák a világhoz való viszonyunkat. Ezért hiába is akarjuk lezárni a múltat, ha a hatásai a jelenben is érződnek. Mivel a gyerekkori mintázatok a jelenben sem engedik, hogy jól legyünk, így a harag is fennmarad. Ha tudjuk követni a bennünk megszólaló dühös gyerek hangját, és minél jobban gondoskodni magunkról, akkor közelebb kerülhetünk a harag elengedéséhez és a megbocsátás áhított állapotához.

Szabó Csilla Freya: Virágzó változásom

7.900 Ft

Miért is kellene mindig keserves küzdelemmel, nehézségek árán változni és változtatni?

Miért érzed a változást bizonytalannak és félelmetesnek?

Hogyan csinálják, akik könnyedén és sikeresen változnak?

A virágzó változásaim című könyvben a válaszokat keresve tanulunk:

a Mindsetről

az elme néha átverős működéséről

az érzelmek erejéről, és hogy minek nem szabad bedőlni

a változás lépéseiről és folyamatáról: hogyan érdemes csinálni

a szellemi törvényekről, amelyeket ha alkalmazunk, repítenek a siker és az eredmények felé

arról, hogyan engedjük el a félelmeket, szorongásokat

Dr. Dittrich Ernő: Az életed megértésének könyve

4.999 Ft

É.L.E.T. - MÓDSZER I.
Az életed megértésének könyve
Útmutató a lelki rezgésszinted emeléséhez

Ez a kötet teljes önzetlenségből íródott minden (16 év feletti) korosztály számára. Lelkileg nagyon mélyről jöttem, de mióta boldog, sikeres, egészséges és kiegyensúlyozott életet élek, a legfontosabb célom, hogy másoknak is segíthessek rátalálni erre a csodálatos állapotra. 21 év önfejlesztő és másokat is segítő munkám során kialakult bennem egy rendszer, melyet É.L.E.T.-módszernek neveztem el. Az Élettámogató, Lélek, Elme, Test szavak rövidítéséből kialakuló ÉLET az, aminek ma már mélységes tiszteletében élek. A nagybetűs ÉLET maga a boldogság, a kisbetűs élet azonban valami más, ami eltorzult társadalmunkban sajnos legtöbbünket jellemez. Te is azért jöttél a Föld nevű bolygóra, hogy a nagybetűs ÉLET-edet élhesd! Az É.L.E.T.-módszer egy élvezetes hangvételben kidolgozott, személyes példákkal illusztrált rendszer, amelynek segítségével ezt te is elérheted. Ehhez már most két fontos alapszabályt adok át neked:

  1. Ha emelkedik a lelki rezgésszinted, akkor növekszik a boldogságod is.
  2. A fejlődésed érdekében a lelkeddel, a testeddel és az elméddel egyaránt szükséges foglalkoznod!

A siker elérése érdekében a könyvben bemutatok 21 gyakorlati módszert is, így nemcsak a miérteket, hanem a hogyanokat is a kezedbe adom.

Várlak szeretettel erre a csodálatos kalandra a boldogabb ÉLET-ed felé vezető úton!

Faluvégi Anna: Valóságteremtő energia

1.900 Ft

Faluvégi Anna a gondolat alakításával újrateremti magát: egy olyan emberré, aki messziről jött időben-térben, aki lényét gyászból, veszteségből derűvé, örökös tervvé kovácsolja, s társaságában szívesen időznek az emberek.

Újonnan megjelent kis könyvének címe: Valóságteremtő energia. Megvallja benne: útját keresve boszorkánynak tanult. Kártyából jövőt olvasott. Majd reikimestertől igyekezett élettechnikákat ellesni. Aztán mestereket keresett: a kortalanná vált Louise L. Hay-t választotta. Mindenkitől, mindentől tanult, s életbölcsességét, tanácsait olyan áradó energiával veti papírra, olyan természetes tömörséggel foglalja össze immár sajátjává vált tanításként, hogy könyvét lehetetlen letenni. Beszél a vonzásról, pénzről, kapcsolatokról. Az életadó ételről. A játszmákról, erőltetett pozitív szemlélet negatív hatásáról. Ám néha egyetlen mondata ütős, és nyomot hagy.” (Balázs Ildikó)