Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Renczes Attila: Szállodahajók titkos világa

6.000 Ft
Menny.:

Biztosan tekintettél már elgondolkodva egy tenger vagy akár egy folyó partján ülve az előtted elhaladó pompázatos szállodahajókra. Az is lehet, hogy már dolgoztál hajón, vagy ami még jobb: utasként élvezted az úszó
monstrumok szolgáltatásait.
Érdekel, miről szól a hajózás az ott dolgozóknak? Karrierről? Kalandról? Az utazás iránti vágyról? ...vagy a feszített munkaórákról, az alvási nehézségekről, a hajón szövődő néha életre szóló barátságokról, szerelmekről,a multikulturális kihívásokról, az összetartozásról vagy éppen a széthúzásról?

Ez a könyv választ ad a kérdésekre. A szerző könnyed elbeszéléséből – melyben nagyon komoly élethelyzeteket, személyes tragédiákat, sikereket mesél el –, nyerhet az olvasó első kézből betekintést a folyami hajózás kulisszái mögé.
Nem árul zsákbamacskát, művét a tabuk nélküli történetek és tízéves hajózási tapasztalat teszi hitelessé.
Laikusok azt gondolhatják: ez egy izgalmas és vidám utazásokkal teli kalandos élet. Ám a kalandoknak gyakran árnyoldala is van. Az olvasó azonosulhat a dolgozókkal, átélve mindennapi örömeiket és nehézségeiket, végig kísérheti a szerző hajós pályafutását a mosogatástól a szállodaigazgató pozícióig.

Nem értékelt
Gyártó: magánkiadás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.