Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

magánkiadás

Rendezés:

Kis Etelka: Lelkem tükre

3.500 Ft
„Tükörbe nézek és látom, lelkem tükröződik vissza a szememben. Hogy mi van, volt a lelkemben? A válasz a könyvben van…” – mondja Kis Etelka, amikor önmagáról és a könyvéről vall. A különleges önvallomást prózában és versekben olvashatjuk.

Sinka Júlia: Kamu és gyémánt

3.990 Ft
A Kamu és Gyémánt – a könyvelés a cégtulajdonos szemével című könyv szórakoztató formában, történeteken keresztül segít megérteni a könyvelés lényegét, a fontosabb fogalmakat, mint a főkönyvi kivonat, a mérleg megértése, és segíti a cégtulajdonosokat, hogy jobban odafigyeljenek pénzügyeikre.

Gitte Rose: Kódolt üzenetek Therion-alfáról

3.890 Ft

 Kiszakadnál egy rövid időre a hétköznapokból?

Vár Felyren és az Új Éra távoli világa, megannyi kalanddal, rejtvényekkel, sci-fi technológiával és mellette barátsággal, szerelemmel..

Egy jéghideg, érzelmektől mentes világ és az univerzum végtelen színeinek találkozása.

A regény az Áttűnő világok trilógia 1. része

Renczes Attila: Szállodahajók titkos világa

6.000 Ft

Biztosan tekintettél már elgondolkodva egy tenger vagy akár egy folyó partján ülve az előtted elhaladó pompázatos szállodahajókra. Az is lehet, hogy már dolgoztál hajón, vagy ami még jobb: utasként élvezted az úszó
monstrumok szolgáltatásait.
Érdekel, miről szól a hajózás az ott dolgozóknak? Karrierről? Kalandról? Az utazás iránti vágyról? ...vagy a feszített munkaórákról, az alvási nehézségekről, a hajón szövődő néha életre szóló barátságokról, szerelmekről,a multikulturális kihívásokról, az összetartozásról vagy éppen a széthúzásról?

Ez a könyv választ ad a kérdésekre. A szerző könnyed elbeszéléséből – melyben nagyon komoly élethelyzeteket, személyes tragédiákat, sikereket mesél el –, nyerhet az olvasó első kézből betekintést a folyami hajózás kulisszái mögé.
Nem árul zsákbamacskát, művét a tabuk nélküli történetek és tízéves hajózási tapasztalat teszi hitelessé.
Laikusok azt gondolhatják: ez egy izgalmas és vidám utazásokkal teli kalandos élet. Ám a kalandoknak gyakran árnyoldala is van. Az olvasó azonosulhat a dolgozókkal, átélve mindennapi örömeiket és nehézségeiket, végig kísérheti a szerző hajós pályafutását a mosogatástól a szállodaigazgató pozícióig.

Bihari Zsolt: Argo I.

8.400 Ft
Útleírás egy négyéves kajaktúra első évéről

Gitte Rose: Jéggé fagyott messzeségek

3.890 Ft

Az áttűnő világok trilógia 2. része.

Therion-alfa anomáliáktól terhes, fagyosan szép világa lila fényben dereng az égen kristálypontokként felragyogó, távoli napok alatt. Bár még tart az Átmenet, hamarosan érkezik a Csillagidő, és vele az új fázis, annak váratlan eseményeivel.

Az Új Éra különítménye az utolsó befogott Jel iránymutatása szerint visszatért Felyren hideg bolygójára. Ám a kezdeti remény, hogy a kódolt üzenetek megfejtésével Felyren stabil otthont biztosít számukra, és végre megállapodhatnak, hamar szertefoszlik. Egy rövid nyugalmas időszakot követően a közelben keringő kisbolygók pályaadatai furcsa eltérést mutatnak, és egy szokatlan meteortevékenység is arra enged következtetni, hogy a Jelek felkutatása még nem ért véget.

Joshua a Jelkereső Különítmény tagjaként nem csak a Jelek miatt aggódhat: ő lett az Új Éra egyetlen olyan Végrehajtója, aki jelölést kap a papi pozícióra. A teljesítendő feladatok azonban erőteljes maradványreakciókat idéznek elő benne, emlékeztetve őt a múlt szörnyűségeire. Idővel pedig olyan döntések meghozatalára kényszerül, amikre nem biztos, hogy felkészült, s felmerül a kérdés: vállalja e a következményeket?

Nem ő az egyetlen, akinek személyes kihívásokkal kell szembenéznie: Kall, az Új Éra kivételes képességű Végrehajtója is hazatér Felyrenre. Szeretné tisztázni a múltjával kapcsolatos kérdéseket, de választ keres arra is, hogy vajon mi az a látomások formájában felbukkanó, borzalmaktól terhes hely, ahol ő mint Sötét Kall van jelen, és ahol egy teljesen más történetet írnak az empata lánnyal, G.g.-vel.

Ahogy az Új Éra tagjai ismét rálépnek a Jelkeresés útjára, és egyre közelebb kerülnek az áhított válaszokhoz, úgy válik világossá számukra, hogy egy olyan világban élnek, ahol semmi sem az, aminek látszik, és ha elmozdítják az igazságot rejtő fátylat, talán nem vár rájuk más, csak jéggé fagyott messzeségek.

Szabó V. Dóra: Út-vesztők

4.590 Ft
Mindig van remény... egy jobb életre, egy teljesebb életre. Csak rajtunk múlik, valóra válik-e vagy sem.
Szabó-V. Dóra: Út-vesztők, romantikával átszőtt regényében a két főszereplő nem átlagos életén keresztül keresi a választ arra, hogy kaphatunk-e, megérdemlünk-e egy új esélyt, vagy mindent elveszítünk elhibázott döntéseink miatt.
A hajléktalan fotós és a modellek csillogó világával ismerkedő sminkes egymásra találása, tragédia-közeli elválása szívfájdítóan érzelmesen mutatja be, hogyan találhatunk kiutat érzelmeink labirintusából, hogyan kezdhetjük újra, és találhatjuk meg a boldogságot.

Faluvégi Anna: A neved Te vagy

1.500 Ft

„Faluvégi Anna kérdez, érdeklődik, tapogat, kutat, válaszokat keres. Ugyanúgy, mint mindenki más. Csak ő többet lát meg, s magában valószínűleg meg is találja a válaszokat. A földről emelkedik a felhők közé, majd hirtelen mozdulattal vissza, s kezdődik megint elölről a játék. Az a játék, ami szükséges minden író számára. Fontos, akár a szenvedély és a szenvedés. A vers a hangulatok tükrözése. A vers öröm és bánat. A vers az, amit magunkénak érzünk.” (Nagyálmos Ildikó)

Faluvégi Anna: Valóságteremtő energia

1.900 Ft

Faluvégi Anna a gondolat alakításával újrateremti magát: egy olyan emberré, aki messziről jött időben-térben, aki lényét gyászból, veszteségből derűvé, örökös tervvé kovácsolja, s társaságában szívesen időznek az emberek.

Újonnan megjelent kis könyvének címe: Valóságteremtő energia. Megvallja benne: útját keresve boszorkánynak tanult. Kártyából jövőt olvasott. Majd reikimestertől igyekezett élettechnikákat ellesni. Aztán mestereket keresett: a kortalanná vált Louise L. Hay-t választotta. Mindenkitől, mindentől tanult, s életbölcsességét, tanácsait olyan áradó energiával veti papírra, olyan természetes tömörséggel foglalja össze immár sajátjává vált tanításként, hogy könyvét lehetetlen letenni. Beszél a vonzásról, pénzről, kapcsolatokról. Az életadó ételről. A játszmákról, erőltetett pozitív szemlélet negatív hatásáról. Ám néha egyetlen mondata ütős, és nyomot hagy.” (Balázs Ildikó)