Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kaliopé

Rendezés:

Ezüst szélű porcelán teás bögre dobozban szalaggal

1.990 Ft
Ez a bögre a kifnomult formájával igazi unikum. A szélén futó ezüst vonal a régi szalonok eleganciáját idézi. Ha már gőzölög benne egy finom meleg ital, olvass mellé valamit, ami a lelkedet is megmelengeti! Könyvajánlatainkért görgess lejjebb!

Sötétkék csíkos porcelán teás bögre dobozban szalaggal

1.990 Ft
Ez a bögre a kifnomult formájával igazi unikum. A letisztult minta a férfiak kedvencévé teszi. Ha már gőzölög benne egy finom meleg ital, olvass mellé valamit egy férfi tollából! Könyvajánlatunk itt

LaPure HarmóniaBomba fürdőgolyó

995 Ft
A harmónia megteremtése benned és otthonodban főként rajtad múlik, de van hozzá segítség! Ez a finom illatokat árasztó fürdőgolyó a vízben feloldódva a benned lévő stresszt is feloldja. Ha már harmóniába került a tested, olvass mellé valami különlegeset! Könyvajánlatainkért görgess lejjebb!

LaPure RelaxBomba fürdőgolyó

995 Ft
Egy pezsgő nap végén, dobj bombát a szürkeségre, stresszre, teendőkre és minden kisimul. Add át magad a kényeztető, ápoló aromaterápiás fürdőnek! Könyveinkkel pedig csodás tájakra utazhatsz, megtervezheted következő kirándulásodat. Könyvajánlatainkért görgess lejjebb!

LaPure SzexBomba fürdőgolyó

995 Ft
Érzéki, mámorító, frissítő, kedvcsináló keverék. Csak egy csobbanás, pezsgés és feldobja az estéd. Olvass mellé kalandregényt vagy valami romantikusat. Könyvajánlatainkért görgess lejjebb!

Hópehely Radics-féle puha mézeskalács dobozban

590 Ft
A Radics család népszerű puha mézeskalácsa egy szépséges hópehellyel varázsol téli hangulatot az ajándékod mellé. Tegyél be 1-2 darabot a könyv mellé, megédesíti az olvasást is, vagy amikor kinyitod a csomagot, rögtön meg is kóstolhatod. Bár a mintája igazán hangulatos, ne tartogasd, edd meg!