Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bemutatkoznak a szerzőink

Jánoki-Kis Viktória

Jánoki-Kis Viktória

2023. 09. 27. 22:25:01

Építészmérnökként végeztem és dolgoztam hat évig, mikor rájöttem, hogy a tanult szakmám  nem adja meg  számomra a kreatív alkotómunka örömét.

Felmondásom után szabadúszó újságíróként tevékenykedtem, majd 2019-től irodalmi lapokban  kezdtem el publikálni novelláimat.

 

Lovas Lana

Lovas Lana

2023. 09. 11. 17:17:13

Életem második felében találtam rá az írás boldogságára, pedig már gyerekként is újságíró vagy fotóriporter akartam lenni.

Az erotikus irodalom az a műfaj, ami végtelen szabadságot ad nekem.

Szabadon gondolkodom, hedonistán élek és szeretek bátran kommunikálni az írásaimmal, a gondolataimmal, a világomba való belecsöppenéseddel.

Első alkotásom egy két részes naplóregény, amiben egy nő és egy férfi különböző szemszögéből ismerhetjük meg kettejük titkos viszonyának döbbenetes történetét. 

Kovács-Lázók Nikoletta

Kovács-Lázók Nikoletta

2023. 05. 15. 11:42:07

A nevem: Kovács-Lázók Nikoletta. 

Miskolcon élek, kreatív munkát végzek, regényt írok és a japán haiku szerelmese vagyok. 

Hiszek a jóban, az egyszerűségben búvó szépségben. Hiszem, ha csak egyetlen képben is találkozik író és olvasó, akkor felszabadító, finom, megrendítő pillanatok születhetnek. 

A haiku tökéletes nyelv, hogy az életről beszélgessünk. 

 

 

Instán és facebookon olvashatnak tőlem többet: #nikolettagler #nikolettakovacslazok #nikolettaglerhaiku

Renczes Attila

Renczes Attila

2023. 03. 30. 16:08:52

Andropov elvtárs sem gondolta, hogy az ő temetése napján fogom először ökölbe szorított kézzel az égbe kiáltani a felnőttek számára érthetetlen nyelven, megérkeztem. Apám örömét csak a bevezetett szesztilalom tépázhatta volna meg, de pult alatt a jó emberek mindig egymásra találnak.
 

Hadházi Anita

Hadházi Anita

2023. 03. 27. 16:16:13
Hadházi Anita vagyok, végzettségemet tekintve magyar-német szakos tanár. Dunakeszin élek a férjemmel, egy budapesti multinál dolgozom. Szeretek utazni, évekig voltam légikísérő az Emirátusokban. Az utazás mellett az olvasás és az írás a szenvedélyem. 
Sinkó Melinda

Sinkó Melinda

2023. 03. 27. 15:56:30

Sinkó Melinda vagyok, három gyerek édesanyja, orvos, pszichoterapeuta.

Gyerekkorom óta foglalkoztat az írás, sokáig a vers volt a fő műfajom, majd érettebb fejjel kezdtem neki a regényeknek. Írasaimban a sűrű életszag keveredik a ját€kos könnyedséggel.

Sinka Júlia

Sinka Júlia

2023. 03. 27. 12:04:08

Író, közgazdász, adószakértő és oktató vagyok– így, ebben a sorrendben. Szenvedélyem az irodalom és a történelem. Tízéves korom óta írok - modern tündérmesét ötödikben az osztálytársamnak, hogy megszerettessem vele az olvasást.Ezenkívül jeleneteket az iskolai ünnepségekre, ötperces krimiket, tankönyveket.

 

 

Szabó Csilla Freya

Szabó Csilla Freya

2023. 03. 27. 11:50:13

Szabó Csilla Freya, író, coach. A szerző első könyve a Tűzhordozók címmel 2010-ben megjelent nagy sikerű több, mint ezres példányszámban elkelt történelmi fikció volt. Itt már ízelítőt kaphattunk abból a misztikummal átszőtt világképből, amit a szerző a kelta kultúrán keresztül jelenít meg a regényeiben. 

Nagy-Tóth Hajnalka

Nagy-Tóth Hajnalka

2023. 03. 26. 22:46:17

Nagy-Tóth Hajnalka vagyok…itt annyi minden jut eszembe, amit elmondhatnék magamról, hogy inkább mindet kihagyom. Majd egyszer valaki megírja a történetemet  Szóval három lánygyerek édesanyja vagyok, Ráckevén élünk a családommal és kozmetikusként dolgozom.

Fehér Kinga

Fehér Kinga

2023. 03. 26. 21:15:19

Fehér Kinga 1975-ben született, Budapesten. Pedagógus-mérnök családban, második gyermekként. Diplomáját a Szent István Egyetemen ( korábban Jászberényi Tanítóképző Főiskola) Jászberényben szerezte művelődésszervező és andragógia szakon.