Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Koronczi Zsolt: Szénpor és szerelem

4.490 Ft
Menny.:

Festői látkép, ahogy a nap felkel az Athos mögül, és megcsillan békésen szunnyadó tengeren. Együtt ébredni a kis halászfalu, Sarti lakóival, látni, ahogy a kis utcák lassan megtelnek élettel. Csak egy friss szendvics, és egy kávé, mielőtt felszáll az ember a turistabuszra, hogy felfedezze Hellász szépségeit. Ezek az emlékek és egy különös találkozás inspirált, hogy papírra vessem Nándor és Eleni történetét.

Révai Nándor, a neves grafikus, barátaival a szürke hétköznapok és múltja elől Sartiba, egy kis görög halászfaluba menekül. Először a hely szépsége, az idilli környezet ragadják magával a fantáziáját, ám amikor egy pékségben megpillantja a gyönyörű Elenit, a lány soha nem látott módon ihleti meg.

A régi fájdalmas emlékeket lassan felváltja egy érzés, mely régóta elkerülte Nándort. Az egymással töltött idő kellemes pillanatokat eredményez, miközben a kapcsolatukat ellenzők és a lány titkai hamarosan elhatalmasodnak a szárba szökő románc fölött.

Vajon a két világból származó fiatal képes felülkerekedni az elmúlt évek démonain és új életet kezdeni, vagy a keserédes múlt utoléri őket? Indulj útnak Nándorral és barátaival, hogy megismerd a görög vidéket és szokásait, miközben részese lehetsz egy igazi nyári kalandnak.”

Nem értékelt
Gyártó: Kalliopé

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.